OVER 15 ÅRS ERFARING I FAGET

Nybyg

Nybyg efter dine behov

Lad os realisere dine boligdrømme. Vi kan tilbyde alt inden for nybygning, ombygning og tilbygning. Skal du for eksempel have bygget en garage eller udvide dit hjem med en udestue, står vi klar til at hjælpe dig.

Totalentreprise

Hos Bernt Byg klarer vi både små og store byggeprojekter. Vi kan også tilbyde totalentreprise, da vi samarbejder med en række dygtige tømrer, blikkenslagere, m.f. Vi gør altså hele dit projekt meget mere overskueligt, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi sørger naturligvis også for, at alt det udførte arbejde lever op til vores kvalitetsstandarder.

Pålidelig samarbejdspartner

Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan levere en løsning, der lever op til dine forventninger. Det betyder alt for os, at du bliver glad for det endelig resultat. Vi overholder alle aftaler og holder dig naturligvis godt informeret gennem hele processen – lige fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig meget gerne. Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 42 15 97 99 eller skrive en mail til berntbyg@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!